Tuesday, November 19, 2013

T-SHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

Asslamualaikum, tengah-tengah 'menjenguk' blog Hazwan Hairy ni. Tetiba ada contest. Tetiba rasa nak try. Tetiba rasa nak tulis. Jom la kawan-kawan. Kita join contest ni. Hadiah pun agak menarik minat Incik Afief(kalau tak menarik minat tak join la der). Mudah sangat nak join ni. Hanya dihujung jari dan mouse yang diperlukan. Contest ni bermula 13 November 2013 - 30 November 2013. Jom la meh pakat join ! Dop rugi-rugi eh.


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja :
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


6 comments:

hazwan hairy said...

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

boleh Bogwalking mereka yg join..
http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

Bahrain said...

semoga berjaya,

Nur Razlinda said...

assalamualaikum dan selamat petang..
hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
gudluck ya dari saya ! :D

jom join sini jugak ! tenkiu :)

http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

afief nordin said...

hazwan : thanx too..
bahrain : tq..huhu
razlinda : thanx ye.

WID2 said...

wid bw n follow sini...
dri segmen yang sama...
gd luck ye... :)

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html#comment-form

Azhafizah Md Nor said...

Singgah dari segmen yang same

jemput singgah ke blog

http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html