Wednesday, November 20, 2013

Misteri kehilangan remaja di Villa Nabila terjawab

Assalamualaikum..

Isu kehilangan seorang remaja yang berusia 16 tahun, Mohamad Izzat terungkai pada tengah malam semalam. Hal ini telah disahkan oleh pihak polis melalui maklumat orang ramai.

Kehilangan remaja tersebut kecoh dikatakan apabila misteri kehilangannya telah dilaporkan oleh ibunya kerana remaja tersebut tidak pulang kerumah selepas memasuki sebuah villla yang dikatakan 'berpuaka'. Mangsa, Mohamad Izzat dikatakan tidur dirumah rakannya di sebuah flat yang tidak jauh dari rumahnya kerana bimbang dimarahi oleh ibunya selepas menonton wayang. Misteri kehilangan mangsa telah menjadi topik hangat dan diuar-uarkan oleh pihak media. Kehilangan mangsa telah dimaklumkan oleh penghuni flat yang terkejut dengan berita kehilangan mangsa kepada pihak polis.

Akhbar semalam melaporkan bahawa misteri kehilangan seorang remaja setelah memasuki sebuah villa di Skudai, Johor. Sekumpulan remaja yang terdiri daripada 30 orang telah memasuki Villa Nabila dan dibahagikan kepada dua kumpulan yang berasingan sebelum salah seorang daripada mereka terlihat kelibat kanak-kanak seterusnya seorang daripada mereka diserang histeria. Misteri kehilangan remaja, Mohamad Izzat disedari keesokkan harinya selepas mangsa yang hilang tidak pulang kerumah.

No comments: